כל הזכויות באתר זה שייכות ליאמאס חוף דור | עוצב ע"י SITIX / SparkMedia

האוכל עושה את האירוע

August 15, 2019

כששואלים אורחים לאחר אירוע "איך היה"?, הרבה פעמים הם יתחילו מהאוכל.

לאוכל יש משמעות חשובה אצל אורחים בכל הגילאים, ולכן השפים שלנו ב- Yamas שמים דגש מיוחד על אוכל טעים מחומרי גלם איכותיים ועל תפריט מגוון ועדכני.

בבחירת התפריט חשוב להתחשב ברקע של המשפחה (או שני המשפחות במקרה של חתונה) והעדפות הזוג עצמו.

במשפחה קרניבורית, חובבת בשרים הדגש יהיה באסאדו מובחר, למשפחה צמחונית/ טבעונית, כדאי להוסיף מנות טבעוניות או ללכת על התפריט הצמחוני בעיקר אם מדובר באג'נדה חשובה לבעלי השמחה.

ביאמאס אפשרויות הבחירה הן מגוונות ואיכותיות:

בקבלת הפנים תוכלו לבחור ולשלב עמדות מיוחדות ואהובות:

עמדת שווארמה, עמדת ממולאים (בצל, עלי גפן, כרוב, פלפל ממולאים באורז, בשר וצנוברים) אותה אפשר להפוך לעמדה צמחונית, עמדת קבב  (עם קבבוני טלה בגריל פחמים, על מצע סלט בורגול צבעוני וטחינה ירוקה), עמדת פיש אנד צ'פיס - אצבעות דג ים לבן בטמפורת בירה שחורה, פוטטוס ואיולי פלפלים ואורגנו, עמדת פוקצ'ות  בטאבון, עמדת טורטייה  עם צ'ילי קון קארנה ונתחי עוף בפלפלים עטופים בטורטייה חסה רומית גווקמולי ופריחולס, עמדת נודלס מוקפץ צמחוני,

את הכל מלווה עמדת לחמים עם מבחר לחמי שאור, פלוטים, בגטים ופוקצ'ות בלווי ממרחי הבית.

למנה ראשונה תוכלו לבחור בקבב טלה בעשבי תיבול, קציצות בקר בעשבי תיבול או נקניקיון צ'וריסוס מרגז (חריף).

לעיקרית יש לנו אסאדו -חגיגת בשרים ותבשילי קדרה ב-yAmAS

תוכלו לבחור באסאדו טלה , נתחי אנטריקוט, נתחי סינטה או אסאדו בקר - הבשר מושרה במרינדת "המערב הפרוע" או בציפוי של פלפל ומלח גס,

או בנתחי פרגית במרינדת ברבקיו, חזה עוף בצ'ימיצ'ורי, אל פולו אסדו - עופות שלמים ללא עצמות.

גם על אוהבי הדגים חשבנו:

פילה בס ברוטב תפוזים ויין לבן או פילה אמנון בעשבי תיבול.

בתוספות נמליץ על אורז בנוסח טנזיה בפירות יבשים וקינמון, אורז עם אטריות ושקדים או אורז בוכרי אורז בעשבי תיבול,

דואט תפו"א ובטטה, תפו"א פריזאן, קדרה ירוקה מבחר ירקות ירוקים ברוטב שעועית שחורה שום וטריאקי, פוייקה ירקות שורש בחלב קוקוס, שעועית ירוקה מוקפצת בשמן שומשום פלפלים ועגבניות שמש, חונק כמרים (פסטה) פרימוורה – מבחר ירקות פטריות יין לבן ועשבי תיבול

אצלנו ב- Yamas אוהבים קינוחים מתוקים.

כל הקינוחים שלנו מיוצרים באהבה ע"י הקונדיטורית מיכל פרלמוטר והסורבה ע"י גלידות פרדו.

סופלה שוקולד, פאי תפוחים, טרפלס על מקל שוקולד מריר, פחזניות שוקולד ווניל, אצבעות שוקולד פיצפוצים, פירות העונה בהגשה/בבופה, עמדת סורבה וגלידה 10 טעמים.

לשולחן יוגשו בקרפים: מיצים טבעיים פריגת תפוזים לימונדה ומים, משקאות קלים תוססים כולל משקאות דיאט מתוצרת קוקה קולה, יין אדום ולבן במזיגה לאורחים, בירה מהחבית קלסברג טובורג.

בר אלכוהול ילווה את האירוע ובו יוגשו מגוון משקאות חריפים מובחרים, וודקה, גין, אפריטיבים, ליקרים, וויסקי, קאווה משקאות אנרגיה תוצרת חוץ.

​וכמובן, בר שתייה חמה אספרסו קפה שחור, מגוון סוגי תה בליווי נענע ופלחי לימון.

למעוניינים, ניתן לבחור גם בתפריט צמחוני או בתפריט בוקר לאירועי הבוקר.

בכל מקרה שיהיה במזל טוב המלווה באוכל טוב והנאה רבה!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload